Handelsvilkår

Hvad enten du vælger at give et støttebeløb eller melde dig ind og betale via Gentofte Kinos Venners hjemmeside (eller i biografen), har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du i den periode uden problemer kan trække din betaling tilbage og annullere dit medlemskab eller støttebeløb. Det gør du ved at sende os en mail på info@gentoftekinosvenner.dk.

Når du har indtastet dine kortoplysninger og afsendt dem over vores sikre server, modtager vi en mail der fortæller os, at du har meldt dig ind i Gentofte Kinos Venner og betalt det valgte medlemskab via hjemmesiden.

Når du betaler, accepterer du venneforeningens vilkår.

Du modtager herefter en kvittering og kan afhente dine medlemsbilletter i biografen.

Priser

Prisen for et års medlemsskab fastsættes på den årlige generalforsamlling. Priserne fremgår af venneforeningens hjemmeside.

Databeskyttelse

Gentofte Kinos Venner benytter Nets som sikker betalingsløsning fra foreningens medlemsportal (administreret af Foreningsadministrator). Medlemsportalen anvender ligeledes sikker udveksling af data.

Du kan få adgang til dine oplysninger ved at logge ind på portalen - eller ved at skrive til info@gentoftekinosvenner.dk.